Pembaca Blog Ini...

Wednesday, July 28, 2010

Busuk macam kambing

Pagi tadi (pagi ke?) makan roti tempayan
dengan kuah gulai daging kambing.


Tapi saya tak boleh habiskan sebab daging kambingnya agak liat
dan saya sekarang sedang bengkak gusi
(waaaaahh.. macam baby lak main bengkak-bengkak gusi).
Cik abang habiskan semuanya.
Termasuk roti tempayan saya sekali.



Masa abang hantar saya pi office kena laa salam semua kan..


Saya macam bau cik abang ni busuk sangat..
Terus saja saya cakap,
"Ishhhhh.. abang ni busuk laaaaa bau kambing!"


Padahal saya boleh saja cakap dengan lebih sopan,
"Abang ni makan gulai daging kambing sampai melekat bau!"


Ahhhhhh.. apa saja laa!


Lepas tu kitorang gelak-gelak-gelak.
Sampai saya tertinggal handbag dalam kereta.
Selamba je berlenggang keluar kereta bawa buku teks dengan pencil case.


Termengah-mengah cari telefon office untuk terus call abang.
"Abang.. owang tertingal handbag dalam kereta.."


Haaaaaaa.. itu kot akibatnya cakap suami busuk macam kambing!


Ampun, bang.........


pict: google tau!

4 comments:

honeylanz said...

dulula...has suka mkn roti canai kuah kari kambing tambah isi rm2...sedapp ehh

Tihara said...

ade gak kambin yg tk kuat bau..misalnya sanen or jamnapari

~ain said...

has.. sekarang diet mana boleh makan banyak.. roti canai tu BIG NO tu.. hehe

~ain said...

kak tihara.. ye ke? tak tahu plak..