Pembaca Blog Ini...

Tuesday, October 5, 2010

Merata-rata!

Hari ni pi kerja bawa kereta sendiri.
Cik abang ada meeting.
Habis lambat kot.
Saya pun ada kerja dan sememangnya amat payah sekali kalau ada kereta sebuah je.
Nak buat macam mana kereta order belum sampai.
Import dari mana tah kereta tu lama beno nak sampai.
(perli ni.. perli)


Tadi masa nak hantar cik abang pi rumah abah dia singgah kat Shell.
(Dia pinjam kereta abah dia lah hari ni. Dah terpaksa)
Ada seorang lelaki ni, lepas bayar duit kat kaunter tu boleh plak dia meludah.
On d way dia nak pi ke kereta dia, boleh lak dia meludah bersepah-sepah.
Benci betul laaaaaa!


Kalau nak meludah tu pi laa tetepi jalan ke.
Pi meludah kat toilet ke...
Ini tengah tengah jalan dia meludah.
Tak ada kesedaran sivik betul laaa!
Perbuatan nya sungguh menjolok mata.
Tak sepekah...





Kalau lah ada orang sanggup nak ludah balik dalam mulut si peludah tu
baru padan muka dia!

6 comments:

Tihara said...

eii..mmg tk ske

Joy said...

oh my! tak suka jugak. geli

love of nanamir said...

hye ain..
lian browse through pasal kulit kering hr tu..
omg thak u i found ur blog..
i thought dah skt pelik..
bile bc ur blog.. owh same problem =)
kulit lian kering... kat dahi tu sume..pastu bile kering quite ichy and start mengelupas jd tompok2 mcm ain story in one of ur post.. just nak tny ain.. have u found anythg yg suite with your skin rite now?
can u email me ain? or add me in fb.. really need ur help =(

fb :vendagous_007@yahoo.com
email: liyanalian@yahoo.com

~ain said...

kak tihara.. kotor kan? tak ada kesedaran sivik tol..

~ain said...

joy.. tak senonohkan? kang kalau orang ludah dia balik baru tau. hehe

~ain said...

lian.. skrg tak pakai garnier, tak pakai sendayu tinggi lagi.. pakai safi je.. yang ada extract gamat tu.. so far, ok.. tak kering dan tak berminyak .. ok sahaja..

Tapi, semua produk ni ikut kesesuaian jugak kan.. ada si A tak sesuai, tapi si B sesuai... Depends laaa.. Tu yang banyak kosmetik dalam pasaran tu..