Pembaca Blog Ini...

Friday, October 22, 2010

Sepupu Lego Kini di Pasaran!

Entri melekat



Ehem.. ehem..


Kelmarin (Isnin) Imahtun SMS saya,


"Along oh Along. Imah dah pegang novel hijau Sepupu Lego.
Haha, ayah kata nanti masa along balik nak pergi Langkawi tu, ambil laa..."



Teruja ok!


Sangat teruja!

Lebih teruja dari masa Ikan Tawar untuk Lego terbit!



Lepas tu, paksa Imah buat entri kat blog dia...
Dia pun buatlah kat sini.
Memang adik2 kena ikut cakap kakak
sebab saya kan Kak Long (tetiba)


Saya kan ada janji hadiah contest saya dulu kan?
Dah berabad berzaman baru terbit novel ni..


Saya nak tunaikan janji memberi hadiah kepada pemenang contest tersebut:

Zh-ena (Ibu Umairah)

Ayu (Sidratul Muntaha)

Ckds Ahra

Risanur



Harap dapat kirimkan alamat korang ke
norainiammran@yahoo.com

Nak ambil hadiah by hand pun boleh juga..


Buzz je ahkak kat YM ye...


hehehe

4 comments:

Tihara said...

wow best nyek dpt buku lego.. :)

~ain said...

kak tihara.. tp lego dah tak dak. dah mati.. huhuh

Sidratul Muntaha said...

aku nak kean emial ker?
ko kan ade simpn alamt?!
hauhauuaa
jahat tak aku?!
oit!
bila mahu jumpa lagi?!
adiah ko ni bila nak amik?!
sadis tak?!

~ain said...

ayu.. tak tahu laa.. tah bila laa lagi aku nak balik.. takpe aa ko simpan dulu aaa.. hadiah ko, nanti aku pos.. lepas aku amik buku tu aaa.. skrg ada ngan si Imahtun tu.. heheh