Pembaca Blog Ini...

Tuesday, December 28, 2010

Meeting

Pagi tadi masuk office pukul 9.30.
Hujan lebat sangat pagi tadi.
Tapi, tekad jugak nak pi singgah Tabung Haji sebab
jika tidak dibulatkan tekad itu,
memang confirm duit yang nak disimpan tu lebur..
Entah ke mana... (Takkan nak labur kat ASB pulak kan? AHAHAHAHAAH)
Ditambah abang nak kuarkan duit dia untuk topup nak bayar roadtax VIVA ku. =)
Terima kasih, Aban (bukan salah eja, memang saya sengaja tak taip 'g')
Terima kasih, Aban....
Maka, biar berhujan berpanas berpetir kilat segala (over) akan ku gagahi jua.


Basah weh masuk Tabung Haji pagi tadi.
Tak ramai orang yang bertransaksi. (Ramai yang tumpang berteduh aje)
Masuk, isi borang dan boleh terus ber transaksi.
Lepas tu, tak dan sarapan pagi sebab pukul 10 dah ada meeting.
Kalau bersarapan, confirm kang masuk lambat.
Kena jeling manja dengan bos. heheh


So, tapau je. Abang tapau kan saya nasi berlauk
berserta gulai kaki ayam bersepah.
Dah dua hari duk makan gulai kaki ayam bersepah ni.
hahahaa


Masuk meeting room yang tetiba panas pulak hari ni.
3 jam ahkak mengipas-ngipaskan muka dengan menggunakan minit mesyuarat.
Ada pulak, beberapa individu yang tidak dapat
membezakan mana yang harus atau tidak dibangkitkan dalam meeting.
Jadi macam berbincang kat kedai kopi, weh...... Bos pulak melayan je..
Ada yang dah minta izin bos keluar awal sebab dah tak tahan sangat dah.
Tensen je... Sebenarnya tak tensen mana.
Tapi, sebab panas kan...
Tetiba tensen datang menjelma.
Kipas jadian saya dah hancur lumat dah..
hahahahahah

6 comments:

Zura said...

bosan nye meeting..

Tihara said...

time meeting la plg buhsan tp kalu ada makanan..masyukk :)

~ain said...

zura.. mmg bosan.. sampai rasa macam nak masuk bawah meja je.. hahahhaha

~ain said...

kak tihara.. semalam ada kuih2 je.. itupun seganlah kan nak makan byk2.. hahahah

Sidratul Muntaha said...

bukan setakat hancur je ain aku rasanya.
mahunya lunyai!!
ekeke..
wei...
dah abis hasut ise pergi bukit melawati?!
akakakkakkaa...

~ain said...

ayu.. belum tahu lagi bila nak balik KL.. bila balik je, aku akan hasut dia..