Pembaca Blog Ini...

Tuesday, December 28, 2010

Gerai Bukit Jawa

Ini tah bila punya peristiwa tah.
Lama dah dulu.
Malas dah nak cerita sebenarnya.
Tapi, sebab ada gambar dalam handphone kan.
Kena lah cerita dalam blog.


Ada sekali tu, saya cuti (sebab nak habiskan cuti tahunan)
Duduk rumah pun ala-ala bosan kan.
Saya ikut abang pi kerja.
Hahahhahahhahahhaahahhahha
Bukan nak jadi queen control tau.
Saya yang paksa Abang ajak saya.


On the way balik tu, abang ajak singgah kat sebuah gerai makan.
Dia ni kalau jumpa kedai makan sedap, dia mesti nak ajak saya makan.
Balik rumah, mesti cerita..


"Yang... Yang..
Tadi kan abang makan kat sini sini sini.
Laksam dia sedap sangat.
Nanti bila-bila abang bawa sayang makan kat situ."


Hmmm... Memang sedap!
Rasa nak tambah lagi sepinggan. Tapi, malu....


Dia ni kalau saya konon-konon nak diet, mesti dia kata...
"Abang sedihlah sayang tak mau makan.
Abang tak de teman makan kat tempat sedap-sedap."


So, how?


8 comments:

Sidratul Muntaha said...

ikut jer kata somi
dah dia sayang kita sebab kita asalnya gitu.
redha somi lagi baikkan?!
ngeh nge ngeh!

Zura said...

tue namanye dia xkasi diet...

Joy said...

btul. suami saya pun mcm ni. asyik paksa saya makan aja.. cam ne nak diet kan :p

~ain said...

ayu.. hahahah seronok betul.. tp kengkadang rasa macam ish ish betulk e dia ni? ke saja nak amik hati aku je.. hahahha

~ain said...

zura.. nnti dia jeles sbb kita dah kurus kan.. hahahahhah

~ain said...

joy.. kan seronok kalau kita ni jenis makan apa saja tapi tak naik badan kan? heheheh

Sidratul Muntaha said...

ko ni tak baik la
prasangka baik la weih
eehheh
dah dia sayang kat ko dari azali lagi dah mmg gebu.
nak buek camno kan?!

~ain said...

ayu.. ye kot.. huk huk huk