Pembaca Blog Ini...

Friday, December 10, 2010

Saya sudah update blog masakan

Saya sudah update blog masakan saya.
Ada gambar dan resepi masakan yang saya pernah masak untuk cik abang.
Semua resepi tu yang simple-simple saja.
Sebab saya ni bukan pandai nau memasak.
Tapi, belasah je aaa sebab cik abang suka makan.
Heheheh


Ada juga yang tak ada resepi, kalau korang nak resepinya..
Silalah tanya!
Saya akan update resepi nya nanti...

Oh, lupa!


Ini link blog resepi saya!


Rajin-rajinkan click ye!

5 comments:

Imran Yusof said...

Syabas dan tahniah!

Selepas ini boleh buat buku masakan macam emak pula....

Masnah Ali said...

Jangan lupa tambak link ke blog emak dalam senarai blog list along... :)

~ain said...

ayah... terima kasih. Buku masakan? Belum layak... hahaha

~ain said...

Emak.. sudah buat!

Zuwairi Aiman said...

Memang nampak menarik walaupun simple u punya resepi... tahniah