Pembaca Blog Ini...

Monday, October 3, 2011

Fike ye, Aim! Fike.. =)


Tidurku tak lena kerana kamu....


Bukan kerana jam tu laaaaa!!



Tapi... kerana mendalah ni..


*



*





*





*




*

Meroyan tetiba!
Dulu tak mau laaa benda ni..
Tak best laa.
Dah ada laptop la..
Tetiba teeeeeeer angau pulak dah.


Nangis, beb!
Tak mau yang 10.1 tu.
Yang 7' ni buat ayo mato meleleh....



Apesal laaa roadtax WUH mati bulan ni?
Apesal tak mati empat lima tahun lagi ke?
Aku belasah kang!
hahahaha


Takpelah, next budget laaa kot.
Takpun, lupakanlah saja kerana
ada perkara yang LEBIH penting perlu diselesaikan terlebih dahulu.


Naim pun pandai kasi nasihat kat Along dia ni ...


dalah along lainkali kalau belitu fike la dulu!
[Baca: Sudahlah, Along! Lain kali kalau nak beli tu, fikirlah dulu!]


Yelah, Aim..
Along fike (fikir) lagi laaaaa..


=)

(huh.. lama dah tak de entri fasal Wish List)

4 comments:

PUANSTOBERI said...

Fike dulu..fike dulu.

Haha.
Kita ni keja makan gaji kan, terpaksa la buat kos lepas kan.
Akak meleleh ayo liyo ngan SII.
Tp byk keperluan lain, terpaksa buat kos lepas. Huhu :D

zh-ena said...

wooooo sama la ena pun mengidam benda alah tu

Tihara said...

pandai dia bg nasihat :)

Joy said...

tak yah fike doh..beli jer..beli jer..hehehe..