Pembaca Blog Ini...

Sunday, December 11, 2011

Groupon - Cherating


Minggu lepas, jalan-jalan blog kawan tiba-tiba terjumpa mendalah Groupon ni.


Ada tiga pakej: A, B dan C.


Saya tunjuk kat cik abang.
Cik abang suh survey kat agoda.
Memang harga pakej B kat agoda.com RM600++ satu malam.
Kalau pakej Groupon ni baru RM170.


Apa lagi..... Cik abang suruh book lah.
Email hotel untuk booking date sekali.
Memandangkan dah lama jugak tak pi jalan-jalan.
Last sekali, pi Kota Bharu hari tu.


Keesokan harinya, staff hotel call dan confirm kan tempahan.


Alahai, Cherating je pun.
Dah booking barulah terfikir musim-musim hujan ni
nak bercuti kat pantai pulak.


Tapi, cik abang cakap,
"Kita bukan nak pi jalan Cherating. Kita nak pi shopping kat Kuantan."
Hahahahha.. macam-macamlah!


So, apa lagi? Menghitung harilah.
Tak sabar nak tunggu hujung bulan ni.
Kalau lama-lama peruk voucher ni pun, kang terlupa pulak kan..
Baik redeem segera!


Harap-harap hujan takde lah lebat sangat.
Tapi, sekarang ni pun rasa macam duk oversea dah ni.
Dengan mendungnya, hujan renyai nya, sejuk dinginnya.............
=D


Ok, itu sahaja.
Bye!

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Ahah..retu akak pun plan nak gi ujung bulan ni. 31-1 Jan. Tp sbb da ter burnt voucher satu lagi tu, mls lah..nati ada lagi baru mau grab. kut ada lg yg bleh smpai bln 4,5 ke. HIkss

~ain said...

Sayang la burn gitu je... Jual ke sape sape tak leh ke?