Pembaca Blog Ini...

Thursday, December 8, 2011

Tentang Dhia


'Dhia, Abang tak tahu apa akan jadi esok, minggu depan, bulan depan, tahun depan, ataupun sepuluh tahun kemudian, Abang tak boleh ramal nasib kita berdua, tapi sebagai seorang suami yang bertanggungjawab, Abang akan berikan cinta Abang, hati Abang, seluruh jiwa Abang pada Dhia. Dan yang penting sekali, Abang akan bahagiakan Dhia seumur hidup Abang. Abang janji'.

Waaaaaaaaaa.. Saya dah ter sob sob sob atas sofa sambil peluk bantal. Yang Si Dhia merah-merah muka kot tahap air mata. Tak sia-sia ko tinggalkan si Azmi tu. Biarlah dia duk dalam sana. Pedulikkkkkk! Tapi, dia nangis jugak kan... Tak cakap apa-apa. Saya rasa kalau betul-betul, mahunya kena peluk dah si Zikir tu ngan si Dhia! Ini bukan betul-betul ok.. Ini cobaan! heheh


Emosi pulak ko Ain pasal? hehehe. Tah... Berani ter sob sob sebab cik abang tengah betul lampu dapur. Tak nyala pulak dah lampu kalimantang tu. Dia dah bebel-bebel apaaaaaaa daaaa lampu ni bla bla bla. Tak de orang nak layan. Sebab aku sibuk melayan drama. Kalau dia tengok sama, memang dah kena ejek dua hari berturut-turut dah. Ah....... lantak! Kita buat apa-apa kena menghayati... Kan? (alasan)


Biarlah episod dua hari lepas tu mati hidup balik ke apa tak logik ke.. Pedulik apa! Yang penting episod semalam best gilak! Tak tahu lah sebab Ady Putra ke sebab Nora Danish ke atau sebab Ku Salmi (tetiba) Lantaklah orang nak kata takde lelaki seromantik Ady Putra @ Aaron Aziz (tetiba) di alam nyata pun. Pedulik! Yang penting, episod semalam adalah best!


Dah.. dah.. Kerja banyak! Ahad nak kena hantar dah..... tata!


(Sempat lagi update blog)

6 comments:

PUANSTOBERI said...

yeps. mmg bes. ada lagi satu yg bes iaitu
"Dhia tu buat apa lama sgt dlm bilik air tu?"
Tnya bapak Dhia masa derang nak gi solat subuh tu.
Hahaha. Klaka okeh. Comel tul bapak dia masa kata 'saya lupaaa'.
Hahahah

~ain said...

kak reen.. lepas tu, tetiba si zikir nak pi start kete pulak! kuang kuang kuang.... hahaha

DaZzlingLilLy said...

A'ah betul episod semalam best..feeling kejap oi masa tgk diorang berdua dlm bilik tu..rasa bahagia sangat..hehe

CkDs AhRa said...

mmg best cite tu...romantik...:)

Sidratul Muntaha said...

aku rasa..
adi ni lagi real berlakon dari aaron.
muhahaha.
matilah kena rejam dgn peminat aaron.
tapi seriously..
aku lebih suke ady ni even dia ni hitam!
ahahhaha!
sempat lagi aku kutuk tu!!

~ain said...

Lily... Kalau episod hantu raya tak best.. haha

Ck... Bab romantik suka.. bab dhia kena buli tak suka.. bab melly boleh plak tergelak...

Ayu... Hitam manis....