Pembaca Blog Ini...

Friday, October 19, 2012

Rindu yang mencengkam

Rindu yang saya rasa sekarang ni, sangat memedihkan. Kalau tutup mata, pegang dada.. terasa beratnya.. Saya boleh rasa kepedihan itu menusuk-nusuk masuk ke dalam hati. Rindu yang tak boleh nak ditahan, rindu yang tak tahu macam mana nak diubati. Rindu yang buat saya menangis teresak-esak. 


Rapuh sungguhlah jiwaku ini. Bilalah kekuatan akan kembali? 


Entahlah..


Tido lah jom.... Dah malam. Esok ada kelas Master. Bukan kelas Master yang dalam program Masterchef tu. Kalau yang itu, best lah boleh rasa-rasa masakan chef. Macam sedap je Chef Jo masak tadi..


Ok, bai!

2 comments:

zh-ena said...

kuatkan semangat ain
ain jd tunjang kekuatan pd family..
cha yok cha yok

Zura said...

rindu kat ayah ye ain...tabahkan ati ye ain...zura yg abah br admit ward pun dh rindu sesgt ape ntah lagi ain kan...