Pembaca Blog Ini...

Sunday, May 12, 2013

Mimpi Lagi

Malam tadi, saya mimpi...

Saya ada beg sling yang ada duit cash 25 ribu hengget.
Saya dan family pi bercuti kat Rome. OMG...
Duit 25 ribu cash tu, blom tukar duit sana lagi..
Pastu, apaaa laaa sangat 25 ribu tu kan?
Saya tanya emak kat mana nak tukar duit ni.
Mak jawab, entah... Mak pun tak tahu. Adoi!

Kitorang duduk je kat sebuah kedai makan.
Duduk je sebab tak tahu mcmana nak order.
Pulak tu duit tak tukar. Macamana nak beli makanan.
Emak ratah sambal goreng dia.
Saya pulak makan serunding daging beli kat Pasar Payang.
hehe

Lepas tu, balik hotel. Ada lelaki dalam bilik kitorang.
Pelik sbb tak kenal diorang. Saya kurung dorang dlm tandas, lari lari
cari suami saya. Tapi suami saya takde. Aduh la......

Dah.. Nak pi meeting

Terima kasihlah sebab baca cerita mimpi saya yang merepek sangat ni.

1 comment:

LadyHas said...

thrill nye mimpi... :D