Pembaca Blog Ini...

Sunday, August 11, 2013

Ena Bebelog Datang Raya

Hari raya  pertama dalam kol 2 petang, saya tengok hp.
Ada miss call dari Ena.
Alamak!!!! Tak sempat angkat. Call balik tapi tak angkat.


Ena call lagi!
Yeay! Ena nak datang raya.


Nasib baiklah jumpa rumah. 
Tapi, tak  jauh dah dari rumah sedara Ena tu.


Ena datang satu keluarga!
Memang dah agak dah sebab mestilah emak Ena ada sebab nak jumpa sedara kat Melaka.


Emak Ena ramah sangat.
Tak sempat saya nak borak ngan Ena, emak emak dah havok borak.
Hahahah
Nasib baiklah! I kan pemalu...
Nerves pu  ada gak sebab ramai orang!



Gambar. Naim! Kenapa buat muka?


 Jejaka dari family Ena.
Hubby Ena dah kurus, kan Ena?


Sekejap sangat Ena datang. Tapi, takpe..
Saya faham. Raya kan.. Memang banyak rumah nak kena singgah... 
Perut pun penuh memasing. ahah


Saya ni tak ramai kawan baik. BFF memang takde. 
Saya kan femalu! Nak borak pun tak pandai sangat. 
Tapi, secara jujur saya sayang Ena sebab dia kawan yang baik. 
Walaupun kenal kat blog je, tapi sanggup datang masa pesta buku bagai. 
Saya sangat appreciate effort Ena dan suami!

Nampak tak Umairah. 
Petah bercakap. Bila tanya, cepat je jawab. 
Hahahah.. Masuk je rumah tanya, "Acik, takde bunga api ke?"
Terus keluar main bunga api tah siapa punya. 


Ena, datang lagi tau!!


2 comments:

Sidratul Muntaha said...

Aku ko syg tak?!
Ahaaaja

zarena heeney said...

hahahahhahahha mmg kan
kita tak sempat langsung nak bercakap
mak mak jea yg boraknya

takper kg kita dkt jea
nnti blh dtg lg

hah laki ena kurus
takder maknanya hahahahaha