Pembaca Blog Ini...

Friday, March 27, 2009

Ikea oh Ikea ~ di hari kedua..

Sebagaimana yang dijanjikan, saya ke Ikea lagi. Kali ini, kami berdua saja.. Terlunas sudah hajat saya untuk membeli sofa 2 seater itu, dan juga coffee table yang saya mimpi-mimpikan semalam. Heheh...

Di samping item-item tambahan seperti
cermin-cerminan..
(rumah kami tak besar mana, jadi perlukan pantulan cermin untuk memberi ilusi luas)

Bantal-bantal untuk hiasan dan menaikkan lagi seri sofa baru kami itu..

Meja makan warna putih yang untuk 4 seater tu tak dapat beli sebab temporary out of stock.. Cit..

Karpet lembu pun tak beli sebab mahal ooooo... RM800++!! Lari budget tak terkejar!!!

Jalan punya jalan tetiba ter nak beli meja TV yang putih itu.. Ahahahahah..(gelak syaiton)
Tapi, besar sangat laaa dan tak muat nak buh dalam kereta sebab sofa itu dah memenuhi ruang dalam kereta comel cikgu Ain itu..

Puas saya pusing-pusing tapi saya tak jumpa benda lah ini... Apesal lah tak ringan mulut untuk bertanya kepada staff Ikea tu, kan? Tak terfikir.. Tah apa-apa..

space dividerpelekat pebenda tah ni..

hehehe.. tidur lena!!! tata




2 comments:

Nurhayati said...

wah banyak tul la borong kat IKEA ni.. heaven sungguh hihihi

norainiammran said...

heaven memang heaven..
bila dah masuk sana, rasa tak mau balik.. hikhikhik