Pembaca Blog Ini...

Saturday, May 30, 2009

Kejutan yang manis!!

Suami saya telah menghilangkan diri selama beberapa jam!

Rupa-rupanya, dia belikan saya ini....

Siap dengan engan tripod sekali

Si Putih (macam nama kucing pula)
yang kehadirannya diiringi dengan berjuta-juta
cinta, kasih dan sayang. cit.. porah!! sangat jiwang!!

Oh, digital camera kan salah satu wish list saya yang masih belum tercapai.
Saya hanyalan mengidamkan digital camera yang berwarna hijau dan leper meper!
Namun, kejutan yang manis ini
membuatkan saya cukup berpuas hati memilikinya!!!!
Dengan adanya gadget ini, tertunai lah satu lagi wish list saya.


5 comments:

honeylanz said...

wah.. besh nye. unexpected tu yg sweet. compare to requested. pas ni tempek lgi byk pic tau ain..

zh-ena said...

wah suker nyer dlm hati
dah dpt aper yg di ingini

mknan sedapyer..mkn bufet tu la kan kena mkn semuanyer..klu mkn skit wat rugi jea byr kan

wah pesta buku..seronok nie klu dpt pergi

norainiammran said...

has.. kejutan itu indah!! kalau minta memang selalu tak dapat. tapi, tak tahu laaa apa angin dia duk buat suprise gitu. eheh

ena.. itu lah dah lama nak beli kamera ni.

makanan mmg sedap. rasa nak makan tetiap hari tapi kang bocor lak perut den..

pesta buku adalah suatu nikmat dunia yang tidak terhingga!

Abe smart said...

Harap dapat terimalah yek,walaupun tak sama dengan ijau

norainiammran said...

Abang.. ye lah.. TQ. Owang suka sangat walaupun bukan warna hijau.