Pembaca Blog Ini...

Saturday, June 13, 2009

Bosan juga duduk di rumah

Dah dua hari berturut-turut saya melakukan aktiviti di rumah saja.
Bermalasan menulis sinopsis novel terbaru sambil menonton televisyen.

Bosan juga..

Jadi...

Petang ini saya nak ajak suami saya pergi jalan-jalan laaaa....

Saya nak bodek dia belanja saya makan ikan bakar..
Saya tak nak belanja sebab nanti duit saya habis..
Hahahah.. Kedekut kan saya?

~saya pening kepala laa..
terasa berat je kepala ni macam kepala ada batu.
Mungkin sebab saya tidur pukul 6 pagi tadi dan baru je bangun pukul 1 petang tadi kot. hahahaha

4 comments:

honeylanz said...

mmg kepala akan rasa berat kalu tido kol 6 am pastu bgn dah tghari..hehehe..rs mcm miong2 gitu kan

zh-ena said...

ptt la skt kepala..lama gak tido tu..tido siang lain klu tido lama2 kepala blh ting tong jap

Mrs LVoe said...

p la check darling.. mane tahu ade gud news :-)

~ain said...

has.. memang pun. rasa kepala macam mengong-mengong kepala..

ena..iye laaa.. ting tong ming mong dah kepala.

sha.. ain dah check sendiri kat rumah. tapi, tidak ada any gud news. Tak tau apesal cik P dah lewat 2 minggu tapi.. heheh