Pembaca Blog Ini...

Sunday, August 9, 2009

Abang..

Rindu laaaa kat suami saya!
~siap main sms2 segala..
Mesti laki saya cakap saya buang tebiat kan kan kan...
Maklumlah sejak kahwin ni,
tak de nye nak sms2 laaaaa.
Call pun tengahari je sekali.
Kredit saya pun asyik expired je.
Kalau orang duk sms saya tak reply tu,
maknanya kredit saya expired laaa tu.

Saya naik malas nak topup lagi,
selalu saya sebat hp suami je kalau nak sms dan call sesiapa....

Sekarang ni saya dapat kredit percuma selama seminggu
daripada CELCOM
sempena hari lahir saya yang ke .....

Bila nak pukul lima ni?
Owang nak balik rumah..

Malam ni kita masak spagetti goreng ye..?
Tak de nasi ye...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Suka gambar ni, sebab abang nampak senyum secara ikhlas.
Saya cilok dari blog ena..
Nampak macam kurus lak laki aku ni.
Jangan orang ingat aku dera dia tak kasi makan nasi dah laaa... hahahah

Umairah duk tayang b*nt** dia pula..
ahahahahahah~entri dibuat kerana tak da mood nak buat kerja..
Econ rosak lagiii... Aduii laaaaa...
Rasa nak sepak orang.

5 comments:

honeylanz said...

hehehe..x pe abg duk depan mata.. has sms n call bertalu2.. abe jauh nun di penang

Mrs LVoe said...

darling, ok la tu.. sha nk call sms pun payah tau. email pun kdg2 everyday kdg2 sminggu 2 x je uwaaaaaaaaaaaaa

~ain said...

has.. alaa sedih pulak ain baca komen has ni.. Tak pe has.. Kalau jarang2 jumpa kurang sikit gaduh2.. dan rindu tu pengerat kasih sayang kan kan kan..

sha..takpe.. bila selalu rindu, mesti kita lebih menghargai pasangan kita.. Again.. suami kita adalah anugerah paling berharga dalam hidup kita!

Zura said...

besalah tue...dh kawin nie...xdenye nk sms selalu...mase bercita je kdit memanjang abis..

~ain said...

haha.. mmg zura.. masa bercinta gayut saje..