Pembaca Blog Ini...

Saturday, August 8, 2009

Kak Eila..~sekali lagi!


Selesai urusan dengan Kak Eila malam ni..

Alhamdulillah..

Tercapai juga hajat saya nak ambil gambar.
Lantaklah gambar tak clear pun, suami saya tak pakai flash pula..
Dia nak ambil kan gambar dah kira ok laaaaa..
Kalau tidak, ada yang saya kena buka tripod pulak kang..
Tercangak pula Pak Arab tengok kami.
Nanti mereka confius pulak, sape yang warga asing.....?
hahahah.. apa daa merepek?

Kak Eila..
Nice to meet u and your hubby ..
Harap boleh jumpa lagi ye...

~ Lepak dekat area rumah Kak Eila ni, terasa macam kat negara Timur Tengah pulak.
Heheheh...
Suami kata, kalau mereka tanya apa-apa, kalau tak reti cakap English.. baca je Surah Al-Fatihah...
Bunyi gak bahasa Arab nya...
Tah apa-apa laaaa...

heheheheh

3 comments:

~Eila @ Along~ said...

ain...
wah laju update..hehe
suke tgk ain..senyum je...
sorila ekkk lepak kedai je..
maklumla umah org malas mmg takde bende..hehe
kelakarla hubby mu ain..nampak je serius tu..tp lawak juga ye..hehe

zh-ena said...

setuju ckp eila tu..ur hubby nampak jea serious muka bila dh buka mulut asyik tergelak jea dgr joke dia

~ain said...

kak eila.. ain kan blogger tegar. bila ada cerita baru je tak sabar2 nak update blog. hahaha. senyum ke kak.. tak pernah pun dgr org kata ain suka senyum. orang lain baru kenal ain sume kata ain sombong..

hubby ain adalah seorang yang suka buat lawak. bukan seorang yang serius. dia saja je buat muka serius tuuu.. ahahha

ena.. dia mmg lawak. kadang2 nak hantuk2 je kepala bila dia buat lawak tau.