Pembaca Blog Ini...

Sunday, August 30, 2009

Nur Kasih

Masa saya nak charge bateri kamera,
tergerak hati nak check ada gambar apa dalam SDcard tu.

Saya nampak dua keping gambar.
Gambar pertama adalah gambar saya.
Tapi, sayangnya tak boleh tunjuk di sini kerana
ianya tidak menepati piawaian untuk ditepek di blog.

Gambar kedua ialah gambar ini.
Haaa..... kedua-dua gambar adalah di snap oleh cik abang saya.
Siap snap gambar tuuuuuuuuuu...


Ye, beliau adalah peminat drama Nur Kasih ni.
Masa mula-mula dulu, masa episod awal-awal lah, saya tak layan sangat drama ni.
Cik abang duk tanya siapa heroin tu.
Mana lah saya tahu....

Tapi, sekarang ni... saya pun sama naik gak duk tengok drama ni.
Berjangkit dengan suami saya....
Namun, sampai sekarang saya tak tahu nama heroin nye tuu...

heheeheh

4 comments:

honeylanz said...

fave has jugak. start tgk dr 2nd episode.

~ain said...

ooo.. hubby ain pun dok tgk drama ni dari awal2 dulu. gigih berusaha tak nak p mana2 hari jumaat malam..

Zura said...

ha...meh tanye nie peminat giler cite tue...:D nama dia Tiz Zakiah...klau xsalah...pelakon baru tue

~ain said...

zura.. Tiz Zakiah ye.. oooo.. pelakon baru.. patut laaa tak pernah tengok..