Pembaca Blog Ini...

Monday, September 14, 2009

Bukan queen control

Saya adalah bukan queen control tau.
Saya ikut cik abang pi kerja bukan nak intip apa yang beliau buat setiap hari di tempat kerja.
Sekadar untuk mengubat kesyunyian di hati...
Heheh..

Saya rasa macam good mood sikit hari ni.
Sebab tengok hantaran adik ipar saya yang dah siap dan cantik.. =)

Sebenarnya, saya merancang nak pi urut pagi ni.
Siap ambil cuti khas tuuuuu.. Semangat nak jumpa makcik Da..
Kelas pun dah habis, student pun tak de dah seme dah balik raya.
Ceh... tak menahan.. Cepat sangat nak balik raya.
Tak menyempat.. Tak pe.. tak pe... saya bagi chance kali ni..
Tak pe.. halal.. halal..

Yelaaaa kan saya pun pernah rasa seronok gila nak raya masa dolu2..
Bagi peluang laaa dorang balik raya awal.. hehehe
Zaman laaaaa ni dah tak berapa seronok mana dah.
Sebab nya dah tak dapat duit raya, sebaliknya kena tukar duit pulak nak bagi duit raya kat bebudak. Takpe... kira sedekah kan? Kalau nak pahala, tak leh mengungkit.. heheheh

Saya laaaaaaa ni kat tempat kerja cik abang..
Siap cuti tuuuuuu nak pergi ngurut. Yelah, makcik yang handal mengurut tu dah menjadi kegemaran saya dah. Makcik tu urut terus je ringan je rasa. Tu yang nak pi urut lagi. Niat hati nak bagi lebih sikit kali ni, kesian makcik tu mengurut penat bulan-bulan puasa ni.. Dah lah makcik tu, dah tua.. bongkok sabut dah.. Sebenarnya pangkat nenek dah tapi, dah dia duh bahasa kan diri dia makcik, makcik laaaaaa kan.. heheh

Malangnya, makcik tu pi rumah anak dia pulak. Ceh.... tu laaaa bang.. Kan orang dah kata kena call dulu. Tengok... makcik handal tu dah tak de kat rumah. Nak pi kerja, semestinya laaaa saya dah malas kan sebab saya pakai t-shirt je ni.. Malas laaaa nak pi salin2 baju. Alang2 dah cuti, terus kan je laaaa niat murni tu kan..

Saya bosan laaa kalau duk rumah saja.. So, saya ikut laaa cik abang pi kerja..

Petang ni, nak shopping raya..
Ok Ok.. last round punya shopping raya.

Janji.. janji...

heheheh

5 comments:

honeylanz said...

iyeke last round shopping?? has last round nk shopping kt KT. x sabar nk kelik nih!!

zh-ena said...

hah betul ker nie last shopping raya hehehehe

honeylanz said...

ain, rsnye has dpt dtg kenduri adik ipar ain tu. 24 sept, khamis kan? nnt ain email hp ain kt email. has9356@yahoo.com
apa² has roger ain.

Zura said...

mmg mase belajar dulu excited nk balik raya tue, nk study pun dh xmasuk ape dh dlm kepala...

~ain said...

has.. kat KT depan dataran shahbandar tu best jugak.. banyak pilihan dan harga berpatutan... baju kurung mcm2 pesen ada.. aih.. semua ada laaaa.. ain pun plan nak pi malam raya nanti.. hahaha memang selagi tak hari raya, selagi tu asyik nak shopping aje..

ena.. hahhaha... tak tahu laaa.. tunggu dan lihat saja laaa..

has.. haaa... sedang molek laa tu..nnti roger k..

zura.. ye.. pagi tadi terserempak dengan student memikul beg.. amboi... dah balik dah hari ni baru hari selasa..