dalam bulan Ramadhan yang penuh barakah ini.
Perbanyakkan beramal dan bersedekah.
Semoga Allah merahmati kita semua..
Sepanjang 18 hari ni, saya tak de lah gantung periuk terus tak masak untuk berbuka..
Ada laaaa 3-4 kali dalam seminggu saya merendek kat PARAM.
Kira adil lah kan, separuh minggu masak kat rumah, separuh minggu lagi masak kat PARAM.
Oleh kerana ada 7 hari dalam seminggu maka, sehari itu adalah tidak dikira.. heheheh
Tapi, memang ada perbezaan
antara berbuka dengan masakan dari PARAM...
Ini tak ingat menu hari keberapa.
Ayam percik, daging goreng merah, pari bakar, kuih akok...
Sotong yang secoit tuuuu je saya masak.. hahahha
antara berbuka dengan masakan dari PARAM...
Ini tak ingat menu hari keberapa.
Ayam percik, daging goreng merah, pari bakar, kuih akok...
Sotong yang secoit tuuuu je saya masak.. hahahha
4 comments:
terliur sungguh dgn mee grg basah ain buat tuh! komfen ptg ni has cr mee grg
has..haaa.. itulah bezanya antara masakan di PARAM dan di rumah.. hehe
terliuq tgk
zura.. terliuq? masak sendiri laaa.. sedap kan mee goreng.. tp kadang2 ok laaa makan.. kalau selalu, muak ooooo...
Post a Comment