Pembaca Blog Ini...

Monday, October 5, 2009

Ambil buku di stor PTS.

eh.. eh.. apa motif study dalam kereta ni?
Haaa... motifnya adalah nak buat
soalan Ujian 2 dan
nak prepare untuk kelas pagi Rabu dan Khamis.
Ok laaaa... Gambar ni diambil dalam kereta.
Masa nak pi ambil novel Ikan Tawar untuk Lego
di stor PTS. (petang Isnin)
Ayah beria-ia ajak pi ambil.
Ayah kata kalau tunggu editor pos, memang lambat laaa..
Sangat teruja.
Padahal ayah yang teruja nak ambil buku ayah.
Tapi tak masuk stor lagi.
Pekerja kat PTS tu kata, mungkin percetakan lambat.

Ada jugak rasa tak percaya.
Gila kentang sungguh!!

Akhirnya...
Akhirnya ..
dapat juga saya pegang novel ini
dengan kedua belah tangan saya.

Tak percaya saya dan Imah berjaya
menyiapkan novel ini dengan jayanya.

Apa lagi..
Posing maut laaa dengan novel pertama kami
yang sudah pun berada di pasaran.
Kalau tak jumpa kat kedai buku, boleh juga pesan kat saya.
Saya ada 6 buah.
Nanti saya pos kan.
Harganya idak laaa mahal mana
.
Hanya RM13.50.

Kalau nak saya pos,
haruslah tambah RM5-6 untuk kos pen
ghantaran.


Kalau ada yang berminat,
sila lah email lah saya di
nia_imrani@yahoo.com.my
Jangan lupa taip .my

Tadi, ambil 10 buah untuk penulis.
Imah ambil 3 buah.
6 buah saya punya.

Sebuah lagi....
ini budak kecik si Naim ambil.
Terus bersemangat membaca.
Dah lah baca kuat-kuat..
hahahahah
Semoga saya akan dikurniakan ilham untuk
terus berkarya...

Orang putih kata,
like father, like daughter..

Orang Melayu pula kata,
mana tumpahnya kuah, kalau tidak ke nasi...

Ye idak?

=)

7 comments:

zh-ena said...

ain ena nak order 1..msg jea ena no.akaun nnti ena bank in duitnya..

blh la bacakan kat umairah

honeylanz said...

congrats..

~ain said...

ena.. ain dah sms.. heeh

has.. TQ... very much!

~Eila @ Along~ said...

ain, selamat hari raya..wah berjalan sampai ke KK ye...syok2..ni plak dah kuar novel kanak2...tahniah ain..bakatmu terserlah ok....
makin kecik bdn nampak..hehe
eppi for u dear..moga kejayaan terus dtg kepada ain k...

Zura said...

tahniah...tentu seronokkan bile tgk hasil usaha sndiri

Sidratul Muntaha said...

ain
bg free takleh ker?!
mihahaahahaah!

~ain said...

kak eila.. selamat hari raya.. syok laa jln ke sabah..tqVm. mmg rasa dah kecik sikit.. sikit je laaa... hahahha

Zura.. mmg seronok..

ayu.. free kah? mihahahahaha...