Pembaca Blog Ini...

Thursday, February 25, 2010

Target!

Untuk tahun 2010, saya mahu menulis

Sepupu Lego
Maria Al-Qibthiyah
Young Khalid 1

Young Khalid 2
Lego vs Milo

Daaaaaaaaaan... Nak buat 1000 entri untuk 2010.
Uii.. banyak tu!!!
Saya akan cuba!

12 comments:

honeylanz said...

byk!! all the best n chaiyukkk

Sidratul Muntaha said...

insyaa Allah
ain..
klu projek dgn editort u tak jalan..
den nnti berjemaah dengan ekau ler gi bengkel dan sebagainya.

~ain said...

has.. apa yang banyak.. manuskrip novel ke atau entri blog?

~ain said...

ayu.. haaaa ok! nanti kalau ain nak pegi bengkel, ain singgah amik ayu kat rumah.. tapi kena make sure si aqil dengan zahra ada orang nak jaga!

zh-ena said...

wooooooooo adaer terget erk utk taip entry

emmmmmmmmmm ena nak targer baper erk

~ain said...

ena.. sesaja je suka-suka.. tapi 1000 tu macam banyak sangat kan.. masa tak de manuskrip ni ok laaaa kang tetiba, manuskrip dah nak kena hantar, student nak exam, atau student baru nak register, atau cik abang nak makan kuih.. haaaaaaaaaaaaaaa.. tak terkejar betul..

btw, akan ku cuba sedaya upaya!

Sidratul Muntaha said...

boleh jo..
anto kat nusery
abis cito!!
mihahahhaa..

ise said...

Oh macam ni punya banyak,boleh beli toyota Alphard ni

Tihara said...

Maria Al-Qibthiyah mengingatkan saya pada nama seorang teman Mariamtulqibthiyah..hampir sama kan :)

~ain said...

ayu.. wah wah.. mahu meraung si aqil.. hehehe

~ain said...

abang.. toyota alphard.. sape laaa nak naik duk belakang tu...?

~ain said...

kak tihara.. maria al-qibthiyah tu adalah nama salah seorang isteri rasulullah SAW.