Pembaca Blog Ini...

Thursday, March 25, 2010

Saya Penulis PTS!

Hehehe.. Jangan bosan ye!
Tolong jangan jemu ye.
Entri saya sejak dua menjak ni
asyik laaa pasal pesta buku sahaja.
Biasalah...


Saya rasa macam ketagih laaa nak pi pesta buku lagi.
Ketagih tu bukan kat gerai lain.
Ketagih nak pi gerai PTS saja.


Semalam dapat mendalah ni.


SAYA PENULIS PTS!


Satu lagi untuk fan facebook PTS!


Kalau peminat buku,
pesta buku yang paling ditunggu-tunggu.
Peminat buku sanggup berasak-asak
mengunjungi pesta tersebut
untuk mencari buku idaman mereka.


Sama seperti peminat bola sepak
yang sanggup bersesak-sesak ke stadium
semata-mata untuk menyaksikan
perlawanan pasukan pilihan mereka!


Juga seperti peminat kereta
yang sanggup berhabis ratusan malahan ribuan ringgit
untuk jentera kesayangan mereka!... laki aku laaa tu


12 comments:

ise said...

nak ngata aku le tu

Sidratul Muntaha said...

ceh ain..
sempat lagi kutuk ise tu.
kang tak pasal ade yg kena amuk malam jumaat nnti.
ngeh ngeh ngeh!

zh-ena said...

tu la msg2 punya minat berbeza kan

~ain said...

abang... siapa makan nasi banyak, dialah yang naik berat badan! hahahaha

~ain said...

ayu.. tak sempat malam jumaat dah ayu oiii... tengahari khamis dah kena amuk dah...

~ain said...

ena.. ye laaa.. layankan aje kan.. kena tolak ansur..

:: iManja :: said...

best² pesta buku...aritu sempat usha PTS jer...tk sempat nak singgah...maklum le pegi pas abis kije....tk syiok sungguh

Tihara said...

haaaa..ngate laki yerrr..

honeylanz said...

has leh geng dgn peminat kereta... tp bkn has minat kete..has minat shopping..window shopping. online shopping dan yg seangkatan dgn nya..hmm x bagus sungguh ;)

~ain said...

iManja.. booth PTS di seberang sungai.. esok ada masa lagi kalau nak borong buku! hehhe

~ain said...

kak tihara.. hah hah hah.. saja je nak bergurau manja!

~ain said...

has.. haaa.. shopping tu satu hal lagi laaa... nak kata semua pompuan suka shopping tak juga kan.. ada juga yang tak suka.. suka memasak laaa, mengemas laaaa....

bila suka masak mengemas tu bila pi kedai mesti nak beli macam2 memenuhi minat mereka.. tup tup kaum adam kata semua pompuan suka shopping..

pss.. has, window shopping boleh bakar kalori jugak kan? hihihi