Pembaca Blog Ini...

Thursday, February 2, 2012

Blur

 [Tak suka aaaaa templete blogger.com yang baru ni]

Cikpuan dari UiTM Dungun call. Saya buat-buat terkejut.
Cikpuan suruh saya check status permohonan kat website UiTM.
Mengaruk laaaaa aku .
Saya cakap, "Apa tu ek? Saya tengah blur ni!" Kah kah kah..
Fikir balik, malu pulak saya pi ngaku kat cikpuan tu yang saya tengah blur.
Memang tengah blur pun sekarang ni sebab baru habis meeting.
Biasanya lepas meeting 2 jam, banyak input kena proses dalam otak kan?
hahahah so, itulah jadi blur tu.


Saya tanya kat cikpuan tu.
Cikpuan tu dengan sabar dan tabah beritahu saya satu persatu apa nak kena buat. hahaha..
Kelakar pulak. Saya pun email laaa transkrip yang dia nak tu.
Tapi, malang sekali... Transkrip tu tak jelas.
Nak kena pi fax pulak. Transkrip ori ada kat rumah.
Malas nak pi amik sebab kang kalau keluar kang, tetiba tak jumpa jalan pulang ke opis kang.
Haru kan? Lagipun, pukul 2.30 ada kelas. Jangan cari nahas.


Saya minta jasa baik cikpuan itu (sekali lagi) tunggu sampai petang ni atau hari Isnin. Ahad (cuti) ..
Nasib baik lah cikpuan itu tabah dan sabar.
Dia cakap, takpe.. Isnin ajelah...
Alhamdulillah. Selamat jap dari blur.


Rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gilak nak sambung belajar!


4 comments:

Joy said...

congrats... all the best... jange blur blur lagi pash ni :)

zh-ena said...

selamat bejar semula..jd class ain pergi bila jea nie

~ain said...

joy.. thanks...

~ain said...

ena.. ini kelas hujung minggu by modul ni.. harap2 ok laa..