Pembaca Blog Ini...

Wednesday, January 23, 2013

Memori yang Terus Dikenang

Malam kang nak gerak pi Langkawi. Kenapa malam? Ntah.. katanya jauh dan tak biasa. Maka, ikutkan sahajalah.

Nak pi Langkawi ni macam-macam memori menerjah-nerjah ke benak fikiran. Paling banyak memori dengan arwah ayah. Ayah kan suka bawa kitorang pi jenjalan. Kalau ada duit lebih sikit, mesti ada je idea nak pi mana-mana. Asal ada duit sikit, dia mula gatal tangan book tiket flight.

Boleh baca lah memori percutian kami di Langkawi 2 tahun lepas.

Antara yang saya ingat;

"Ayah tak heran sangat pi Island Hoping tu semua sebab ayah dah biasa pi memancing kat paya paya. Tapi, tengok anak-anak happy, ayah pun suka jugaklah...."        

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaa!

1 comment:

Has said...

slmt bercuti ain..