Pembaca Blog Ini...

Wednesday, July 29, 2009

Kena basuh baju laaaa.....

Masih ingat entri pagi tadi?

Suamiku telah menyahut cabaran.
Makanya, saya secara rasminya harus mencuci baju untuk sebulan..

Hahahaha.. sebenarnya, tak pe pun.
Saya tak kesah pun nak kena basuh baju ke apa ke..
Saja je nak tengok sejauh mana kesanggupan suami saya
melakukan sesuatu untuk saya!!

Terima kasih tau, abang.....


~Saya harap suami saya akan sayang saya selama-lamanya!


***************************update**********************


Set flawless ni sangat bagus untuk saya.
Hari tu muka saya penuh dengan kulit mati,
sampai nampak jelas nyata menggelupas
terutamanya di hidung
di tepi kiri kanan bibir.
Ini adalah akibat saya terlalu lama mengabaikan 3 regim penjagaan wajah
iaitu
Cleanser (asyik pakai sabun mandi saja)
Toner (tidak sama sekali)
Moisturizer (kadang-kadang)

Lepas pakai sekali saja,
semua kulit kering tu hilang..
Kulit tak berminyak, tidak terlalu kering
Kulit rasa halus.. rasa je laaa.. ahahaha
Tinggal parut jerawat yang hitam-hitam je belum hilang.
Tapi, ada laaa kurang sikit nampaknya!
Tapi, trial set tu tahan dalam 2 minggu je kot...


5 comments:

~Eila @ Along~ said...

hi ain..wah mmg pakai ST ye..bagusnya kalo serasi ngan kulit...lepas2 ni lagila flawwwwwless gitu..hehe..neway diet2 ni tak susah tau...pakai PB automatic sumer nya amik setengah je..hehe..nanti la rase sendiri...

honeylanz said...

nk gelakkan ain boleh?? hehhee.. x pe mudah aja masukkan bj then tekan2..bj dah siap dibasuh..janji dpt ST ;)

~ain said...

kak eila.. flawwwwwwwwless laa sangat!! kah kah kah

has.. gelakkan laa ain pasrah.. ahahha nasib baik mudah je kalau idak aduiii...

zh-ena said...

ok ker ain..ena mcm nak try la..skang nie ena mmg dh mls gila la nak pantau kulit muka ena nie..buat bila dan ajer huhuhuhu

~ain said...

ena.. try laaa.. ada trial pack RM32 je. Ain ni dulu rajin jaga, lepas tu malas gile. bila tgk muka dah berkerak, huhuu sedih laaa. eceh.. dah namanya wanita. hormon kewanitaan tu buatkan kita sukakan kecantikan kan?