Pembaca Blog Ini...

Friday, September 4, 2009

4 weeks to go!!!!!!!!!!!!!!


Tak sampai sebulan pun lagi, kami akan bercuti ke Sabah..


Daisypath Vacation Ticker


Saya sangat excited, tapi cik abang saya masih macam blur-blur sebab dia risau kan kerja dia.
Asyik-asyik kerja.. Sabo je laa.. Kita pi nak happy-happy nak tengok tempat orang, dia duk fikir kerja....

Tapi, bagus laaa kan kalau suami ambil berat pasal kerja. Kalau tak kerja tak ada duit laaaa.. Tak de duit macam mana nak makan minum, nak bayar itu ini, nak shopping... Semua tu tanggungjawab sebagai suami. Kita isteri rilek je laaa.. (ada ke cam tu?)

Saya masih menunggu tentatif dari pengarah program.. heheh..
Ini bukan honeymoon tau. Ini familymoon~ada ke familymoon? =)

Dengar khabar, kami akan menginap di dua hotel.
Satu di Kundasang dan satu lagi di Kota Kinabalu.

Hmm..
apa dalam kepala saya sekarang ni bukan nya nak shopping apa pun.
Saya nak jalan-jalan, nak ambil gambar banyak-banyak.. nak bubuh dalam blog..

hahahahah..
Kang ada pulak cik abang cakap saya ni 'goblog' sebab asyik-asyik teringatkan blog saja..

6 comments:

honeylanz said...

yg kt kundasang tu mesti besh.sbb kwn has ckp sana mcm ala2 cameron. has x sampai lagi!

ise said...

jalan2 jek ok,nak shoping modal takda

zaza said...

bestnya..

Zura said...

wahhhh...ingat2lah org kat sini...

zh-ena said...

hahahahhaa ckp psl "goblog" BFF ena ckp ena mcm tu gak sbb asyik la ngadap blog tiap2 hari

~ain said...

has.. ye ke? tak sabarnyaaa nak pi sana..

abang? kenapa nak kena ada modal.. kita bukannak pi meniaga kat sana tu.. hahahahah

zaza.. jom laaa pi sekali..

zura.. ingat.. InsyaAllah..

ena.. itu laaaa.. sesuka hati je cakap kita goblog.. hahahha