Pembaca Blog Ini...

Thursday, July 22, 2010

Cheesecake yang Ada Coklat

Saya cakap kat cik abang,
"Abang, Ayu Bebelog ada jual kek!"


"Abang suka ke cheesecake?"


"Suka... Hmmm...."


Ops... cik abang suka kek keju rupanya!


Ayu Bebelog ni ada jual kek keju tau, korang!
(berapa kali ko nak bagitau, Ain?)


Aneka kek keju laaaa ada dijual.
Homemade lagi tu..
Maknanya, segar laaa


Dibuat berdasarkan order.
JIT (Just-in-time) gituuuuuuu...!


Cheesecake kosong 1-1.5kg RM50.
kalau tambah butter cream ke fresh cream ke RM70


Flaky Mable Cheesecake 1-1.5 kg RM55




Fruit Cheesecake 1-1.5 kg RM60
strawberry
blueberry
peach
raspberry

Kalau nak deco ngan buttercream atau freshcream RM78


Mini cheesecake 0.5-1 kg RM50
Ada buah-buahan gitu...


Sememangnya, kek keju si Ayu ni sedap.
Cair di mulut, tidak di tangan..
Gituuuuuuuuuuu!!!


Ini bukan omong kosong ye.
Saya sudah rasa kek keju beliau.


Heheh..


Ok, kalau berminat, boleh pi ke blog dia!

6 comments:

n.a.j said...

serius lapar tgk cheesecake ni..i like with fruits!!

Sidratul Muntaha said...

thank you promote ain
ahaha.
sayang ko!

~ain said...

naj.. heheh lapar kan kan kan?

~ain said...

ayu.. same same..

Tihara said...

memang mabeles kek ni..leleh habihh

~ain said...

kak tihara. kalau orang suka cheese, memang nikmat!